.hu

.com

.org

.net

.us

.biz

.co

Elérhető domainvégződések

Lehetőséged van hazai és nemzetközi domain nevet regisztrálni. Akkreditált .hu regisztrátorként a hazai domain végződéseket is pillanatok alatt regisztrálni tudjuk, de a fontosabb nemzetközi domain nevek regisztrációja is azonnal megtörténik.

Domain végződés Periódus Névszerver fenntartás Ár
.hu regisztráció 2 év 2390 Ft
.hu hosszabbítás 2 év után 1 év 1800 Ft
.hu átregisztráció egyszeri 600 Ft
.info.hu 2 év 2390 Ft
.shop.hu 2 év 2390 Ft

A hazai .hu végződésű domain neveket két évre regisztrálhatod. A második év után évente a hosszabbítási díjat kell megfizetni ahhoz, hogy a domain ne kerüljön törlésre. Ha átregisztrálod domain nevedet hozzánk, akkor annak költsége egyszeri, utána csak a hosszabbítási díjat kell megfizetned.

Domain végződés Periódus Titkos tulajdonos rendelhető Névszerver fenntartás Regisztráció azonnal Ár
.com 1 év 3290 Ft
.eu 1 év 2490 Ft
.org 1 év 3990 Ft
.info 1 év 3790 Ft
.net 1 év 3990 Ft
.biz 1 év 3990 Ft
.me 1 év 8990 Ft
 .mobi 1 év 6190 Ft
 .us 1 év 2990 Ft
 .pro 1 év 8990 Ft
 .in 1 év 2990 Ft
 .asia 1 év 4690 Ft
 .tv 1 év 9490 Ft
 .co.uk 1 év  2790 Ft

A nemzetközi domain nevek regisztrációja azonnal megtörténhet, ha megrendelésed azonnal kiegyenlíted bankkártyával. Lehetőséged van adataidat titkosítani, így azok nem jelennek meg a kíváncsiskodóknak a whois rekordban, de ennek domainenként változó, külön költsége van!

A domain név árak a 27%-os ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

Gyakori kérdések, és válaszok

A befizetés után a nemzetközi domain nevek azonnal regisztrálódnak, a .hu domain nevekhez dokumentumok szükségesek, így a regisztrációs idő tőled is függ. Ha mindent megkapunk, akkor a .hu domain regisztráció kb. 24 óra alatt történik meg.

Ha regisztrálod hozzá a nem ékezetes verziót is, akkor igen. Önmagában az ékezetes domaint nem javasoljuk, egyrészt mert az emberek már hozzászoktak, hogy ékezet nélkül írnak a böngészőbe, így sokan nem fognak megtalálni, másrészt külföldi billentyűzeten nehézségek lehetnek egyes domain nevek beírásával.

A domain lejárata előtt többször küldünk figyelmeztető e-mailt, így csak annyi a dolgod, hogy a hosszabbítási díjat a lejárat előtt kiegyenlíted. Ha mégis elkerüli a figyelmed a domain lejárata, akkor sincs gond, mert a díj megérkezését követően azonnal újra aktiváljuk a domain neved.

Erre nincs lehetőség, hiszen a domain nevet minimum egy évre lehet foglalni. A tárhelyet azonban kipróbálhatod, így biztos lehetsz benne, hogy weboldalad tökéletesen meg fog jelenni a megrendelt domain névvel is.

gyakori VPS kérdések és válaszok

Domain kereső

Kövess minket!

OTP bankkártyák