Ötleteket hosztolunk elégedett megrendelőknek

Küldetésünk, hogy folyamatosan jobban, hatékonyabban végezzük a munkánkat és egyre jobb megoldásokat találjunk a felmerülő kérdésekre. Elkötelezett hívei vagyunk a fejlődésnek és időt és energiát fordítunk a saját szolgáltatásaink állandó fejlesztésére is.

A tárhelyszolgáltatók között azzal szeretnénk kitűnni, hogy figyelmet fordítunk a technikai paramétereken túl az ügyfeleink igényeire is. Annak örülünk, ha a megrendelőink mosolyognak, mert sikerült hasznos értéket adnunk számára.

Ügyfélszolgálatunk hatékonysága, sebessége és hozzáértése legendás, mert mi nem csak szerverüzemeltetők vagyunk. Értünk a szerveren futó szoftverhez, ismerjük a weboldalakat, az internet működését és tisztában vagyunk a ügyfeleink igényeivel és elvárásaival is.

2020 óta a Tárhelypark a nemzetközi Loopia cégcsoport tagja lett, ezzel még stabilabb háttérrel folytathatjuk a munkát. 2021-ben pedig a Tárhelypark a Loopia hazai márkáival közösen a Websupport Magyarország Kft. része lett.

Küldetésünk a Tárhelypark: ezzel kelünk és fekszünk.

Profi webhosting - nem csak profiknak

16.000 megrendelő

Az elmúlt 12 évben tárhelyet szolgáltattunk egyéni és céges weboldalaknak és ezáltal több millió látogatónak biztosítottuk, hogy megtalálják az interneten, amit keresnek.

40.000+ weboldal

Több, mint 40.000 weboldalt szolgálnak ki szervereink, amivel a hazai internet működésének egy jelentős részét mi biztosítjuk.

Valódi ügyfélszolgálat

Méltán híres szupport csapatunk segít, hogy a saját weboldalad pár perc alatt elérhető legyen és bármilyen fennakadás esetén számíthatsz ránk.

Mit gondolnak rólunk megrendelőink?

„Szolgáltatásaitokkal a legmesszebbmenőkig meg vagyok elégedve, és hálásan köszönöm a legkülönfélébb kérdésekben tanusított gyors, szakszerű, rugalmas segítségeiteket!
Informatikai szolgáltató vállalkozóként nem is kívánhattam volna alkalmasabb partnert, ügyfeleimnek is egyértelműen csak a Tárhelyparkot ajánlottam, és ezután is minden kérdezőnek az első tanácsként Titeket foglak említeni nyugodt lelkiismerettel.”

István

„Hibátlan szolgáltatás, stabil rendszer és rendelkezésre állás. Egyszerű adminisztrációs kezelőfelület. Kedvező ár/érték arány, csak ajánlani tudom.”

Kis Márton

” Meglepő, hogy milyen segítőkészek vagytok! „

Kovács Roland

Kapcsolat

Telefon

+36 1 700 4140

Cím

1119 Budapest, Fehérvári út 97-99.

Email

info@tarhelypark.hu

Ügyfélszolgálat nyitvatartás

09:00 - 17:00