Menu

Kérj ajánlatot kötöttség nélkül!

A következő információk alapján megpróbáljuk eldönteni, hogy melyik előre meghatározott csomag a megfelelő számodra. Kérünk, a kérdésekre próbálj pontosan válaszolni, mert minél több információt kapunk, annál pontosabban tudjuk eldönteni, mire van szükslged!

Az ajánlatkérés nem kötelez semmire, bátran kitöltheted, ha nem tetszik az ajánlatunk, nem számít megrendelésnek!

A csillaggal * jelölt mezők kitöltése szükséges.

Általános információk

A domain név a böngészőbe írandó név, az a cím ahol a weboldal megjelenik, például: tarhelypark.hu. Szabad domain nevet a domain regisztráció oldalunkon tudsz keresni.

Felsorolás szerűen írd le, milyen menüpontokat tervezel a weboldalra, milyen képeket, szövegeket szeretnél megjeleníteni?

Mivel foglalkozik, milyen termékeket vagy szolgáltatásokat ad el, kik a vevőid? Bármit ide írhatsz amit lényegesnek tartasz.

Kérünk, fogalmazd meg mit szeretnél elérni, miért szeretnél új weboldalt?

Az oldal kinézetével kapcsolatos információk

Sorolj fel néhány színt, akár színkód alapján vagy linket, hogy tudjuk milyen színvilágú legyen az oldal!

Marketing kérdések

Tervezett költségek és határidő

Az összes költségre gondolunk, a felmérésen, tervezésen át a weboldal készítésen keresztül az elkészült oldal üzemeltetéséig és reklámozásáig. Tehát itt nagyjából az összes költséget vedd számításba, amit a weboldaladra szántál!

Kapcsolatfelvétel

A megadott adatokat a Tárhelypark Kft. munkatársai kizárólag az ajánlattétellel kapcsolatban, üzleti titokként kezelik, azokat harmadik félnek nem adják át.